Inspiratie avond 'What if I fly'

Iedereen kent wel van die vrouwen die het allemaal lijken te hebben. Succes, geluk, plezier en dat allemaal schijnbaar moeiteloos. Hoe doen ze dat?! Wat voor drijfveren, gedachten en overtuigingen zijn indicatoren voor succes, zowel zakelijk als persoonlijk? 

Dit fascineert mij. Bovendien geloof ik dat als je het kunt begrijpen, je het kunt leren en vervolgens kopiëren! Vanuit die gedachte organiseer ik deze bijzondere avond. Met deze inzichten heb jij GOUD in handen.

Vier vrouwen met allemaal een eigen reis op weg naar -grotendeels- geluk & succes. Positieve levensmotto's, zelfvertrouwen, doen waar je passie ligt en gefocust blijven op je doel zijn thema's die aan bod komen.

Veel mensen laten zich tegenhouden om hun dromen achterna te gaan door gedachten zoals 'het lukt toch niet'. Begrijpelijk, maar als dat je verwachting is, zal het ook uitkomen. Deze vrouwen denken een formule te hebben gevonden waarmee ze duurzaam gelukkig en succesvol zijn en die willen ze graag met je delen. Zodat ook jij het gevoel hebt DAT JE VLIEGT.

Bio's en filmpjes van de sprekers >> check Facebook

Bevestig je deelname en blijf op de hoogte!

Deze avond draait natuurlijk om de sprekers. Dit zijn ze:

  • Floortje Lopes >> Founder van Tree full of scones en business coach. 

  • Janke Verhagen >> Ervaringsdeskundige op gebied van rouw en verlies.

  • Marilyn Bartman >> Selfmade, zeer gewilde wedding & fashion fotograaf.

  • MYSTERY GUEST! >> Meer info volgt. 

kortingscodeafb-1.jpg

Op al mijn diensten, tickets en producten, zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Ticket voor de inspiratie avond "What if I fly' op donderdag 9 november 2017 van 19.00 - 21.30 uur, locatie VondelCS in Amsterdam.

Laat je inspireren door de boeiende levensverhalen van vier succesvolle, gelukkige power vrouwen! Zij delen graag hun reis, geleerde lessen en levensmotto met jou. Geniet van een bijzondere avond en voel de bruisende energie. 

Neem je vriendinnen, buurvrouw, collega, zusje of schoonmoeder mee en maak er samen een onvergetelijke avond van.

Kom je ook? Deel met #whatififly