What if I fly helaas geannuleerd

Jammer..!

Momenteel komen er veel interessante projecten op mijn pad, die mij in verschillende opzichten meer opleveren dan What if I fly. Ook merk ik dat de hoeveelheid tijd & energie niet de gewenste opbrengst heeft in de kaartverkoop. Dat is natuurlijk een essentieel onderdeel van ieder gezond event ter dekking van de kosten.

Kiezen is altijd lastig. Maar als je niet kiest, kies je uiteindelijk ook...

Daarom ga ik vol voor mooie, rendabele projecten.

De thema's Mindset, Empowerment van vrouwen, Geluk en Succes ga ik zeker niet loslaten. Het onderzoek naar deze onderwerpen heeft mij zelf veel opgeleverd, en ik voel de onweerstaanbare behoefte om dit te delen. Welke vormen dat krijgt, zal de toekomst uitwijzen. Misschien een film, boek, online programma, interviews, of ga ik zelf spreken hierover? Ideeën zat! Enige voorwaarde is dat energie en opbrengst met elkaar in evenwicht zijn.

Als gaaf alternatief presenteer ik jou:

deurdichtquote.jpg

Fly Ladies Team

Fly ladies team

Mijn allereerste concrete idee deel ik vast met je. Ik geloof dat elke vrouw kan vliegen en tot grootse dingen in staat is! Als je maar vertrouwt op je eigen kunnen, je niet langer klein maakt, ontdekt wat jouw talent is en bewust keuzes maakt. Ook geloof ik dat elke vrouw nuttig advies kan geven vanuit haar eigen referentiekader en levenservaring.

Daarom start in bij voldoende aanmeldingen (minimaal 2, maximaal 5) een Fly Ladies Team. Gedurende 3 maanden komen we 6 keer bij elkaar, dus elke 2 weken op een doordeweekse avond (maandag of woensdag waarschijnlijk). Tijd van 20.00 - 21.30 uur, in een gezellig café in Amstelveen. We bespreken per deelnemer: 

  • Waarin / hoe je wilt vliegen
  • Waarom je nu (waarschijnlijk) nog niet volledig tot je recht komt
  • Hoe wij je kunnen helpen?

De meest pure vorm van delen van inzichten, wijsheden, hart onder de riem en vrouwelijke loyaliteit. Wij stimuleren elkaar om het allerbeste uit onszelf te halen. Er is niet 1 leraar; we zijn allemaal leraar (want een ander kun je toch goed adviseren, ook al is je eigen leven nog zo'n puinhoop ;-) We volgen elkaars vooruitgang en ontwikkeling. En we denken mee over concrete issues. Drie, vier of vijf weten meer dan 1, nietwaar? Er is maar 1 voorwaarde: dat je de bereidheid hebt om aan de slag te gaan. En dat je het leuk vindt om mee te denken met de andere ladies natuurlijk. 

Het is:

  • Goedkoper dan een psych
  • Effectiever dan in je eentje tobben
  • Leuker dan een zelfhulpboek lezen!

Deze avonden zijn van onschatbare waarde voor jouw ontwikkeling, gevoel van eigenwaarde en resultaten, wat je doel ook is. Het gaat je gegarandeerd veel opleveren.  En toch kost deelname slechts € 75,00 (voor 3 maanden, 6 bijeenkomsten). Goede deal he?!

Sta je ook te popelen om de eerste stap te zetten? Neem contact met me op, dan vormen we een team en gaan we van start.

Together we FLY!

af4b0151ba2d4205a1670f4348cd5c59.jpg

Meer weten over What if I fly  die plaatsvond in november 2017? Dit kan ik ook voor jouw bedrijf doen!